Pigmentvlekken verwijderen

Eindelijk is er een oplossing voor pigmentophopingen die de huid een oneffen uitstraling geven. Met name ouderdomsvlekken ook wel levervlekken genoemd zijn één van de eerste tekenen van het “ouder worden” en deze kunnen een ontsierende uitwerking op u huidbeeld hebben. Als men teveel is blootgesteld aan zonlicht kunnen pigmentvlekken ontstaan, maar tevens genetische bepalingen hebben een invloed op het vormen van pigmentvlekken. Ook hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen of de anticonceptiepil kunnen voor het ontstaan van pigmentvlekken zorgen. De pigmentvlekken ontstaan uiteindelijk doordat het pigment zich op één plaats ophoopt.

Aantal laserbehandelingen
Er bestaat geen vast aantal behandelingen, ieder persoon en huid reageert anders op de laser. Gemiddeld kunt u met +/- 1 a 4 behandelingen van de pigmentvlekken af zijn. Wanneer een groot oppervlak behandeld dient te worden, kunt u er voor kiezen dit in delen te verzorgen om de huid de beste mogelijkheid te bieden te herstellen. De behandelingen kunnen met een tussentijd van vier tot zes weken plaatsvinden.

Wat gebeurd er tijdens de laserbehandeling?
Meteen tijdens de behandeling kan er wat roodheid en een lichte zwelling optreden. Blootstelling aan de zon wordt afgeraden en wanneer zonlicht onvermijdelijk is, adviseren we u de huid af te dekken met kleding of een pleister of uw huid te beschermen met een sunblock (factor 50). Bekijk onze prijslijst